Sešit, který nikdo nemá. Vyrobte si vlastní obálku bloku i dárek na míru

Toužíte po jedinečném sešitu, nebo hledáte originální dárek na míru? Pak jste tu správně. Díky naší službě online konfigurátor můžete jen za pár kliknutí vytvořit vlastní obálku sešitu, skicáku nebo třeba diáře. Hotovou grafiku pak do desek vypálí laser.

Abychom uspokojili potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků, nabízíme službu online konfigurátor. Díky ní lze jen za pár kliknutí vytvořit originální obálku bloku či jiného papírového výrobku. Potěšíte tak nejen sebe, ale i vaše blízké.

Protože kdo by neocenil dárek, který hned na první pohled vyjadřuje, komu je určený? Spousta z nás má ráda knížky s věnováním, tašku s vlastním monogramem a jiné personalizované radosti. Náš konfigurátor to zvládne také. Vylaserujeme obálku sešitu, bloku nebo diáře přesně tak, jak si budete přát.

Jak to funguje?

Konfigurátor vás v několika jednoduchých krocích provede tvorbou nového bloku. Stačí přejít na www.bobo.cz/konfigurator a začít. Výrobu nového zápisníku nebo skicáku navíc můžete zadat z pohodlí domova a to už od jednoho kusu. 

Pro co nejjednodušší obsluhu online konfigurátoru je na webu k dispozici přehledný návod. V galerii hotových zakázek se můžete inspirovat, pokud si s vlastní obálkou nevíte rady. 

Konfigurátor nabízí několik možností, jak vzhled obálky proměnit, a to jak díky obrázkům, tak i skrze texty. Vybírat můžete z mnoha druhů písma i grafických motivů rozdělených do několika kategorií. Měnit se dá velikost a zarovnání jednotlivých prvků. 

Všechny úpravy se okamžitě zobrazují v náhledu, díky čemuž získáte jasnou představu o tom, jak bude nový blok nebo skicák vypadat. Po vytvoření návrhu upravený výrobek vložíte do nákupního košíku a dokončíte objednávku. Připravená grafika se pak pomocí laseru přenese na desky vybraného výrobku.

Dárky pro zaměstnance

Obálku můžeme také upravit zcela podle vašeho přání. Na blok jednoduše vylaserujeme váš vlastní obrázek, který není součástí nabídky. Takové objednávky má u nás na starosti zakázková výroba. Můžeme vylaserovat váš vlastní obrázek, logo firmy či zájmového spolku. Domluvit lze i výrobu firemních bloků – třeba se jmény zaměstnanců.

Pomocí laseru toho lze ale zvládnout mnohem více. Firemní logo se dá vylaserovat do papírových tašek, poštovních obálek či na krabičky. Kromě papíru lze laser využít  také na hliníkové propisky nebo dřevěné předměty.

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál.